Stuff4men

4 hour work week - personlig frihed

4 hour work week – Sådan arbejder du mindre og tjener mere

Hvis du synes der er langt til weekenden, dit 8 til 16 job er lidt kedeligt og du mangler noget personlig frihed, er der en masse inspiration at hente i 4 hour work week. Tim Ferris er forfatter til bogen. Han elsker at rejse, udfordre sig selv og eksperimentere. F.eks tog han til japan og vandt mesterskabet i kampsport. Måden han vandt på var at tabe sig ekstremt meget så han blev letvægt. Efterfølgende tog han en masse muskel vægt på og vandt mesterskabet simpelthen ved at skubbe modstanderen ud af ringen. Derudover har han lært at læse ekstremt hurtigt og lære nye sprog på ingen tid.
I the 4 hour work week viser han eksempler på hvordan man lever et liv i frihed f.eks ved at opbygge en automatisk online forretning. Eksempelvis skriver han om en mand der overbeviser sin chef om at han kan arbejde hjemmefra. Derefter outsourcer han sit arbejde til Indien og tager til oktoberfest i Tyskland.
Udover at vise hvordan du opnår personlig frihed, viser Tim Ferris også hvordan du bliver mere effektiv når du arbejder. Bogen kan ændre dit liv og din måde at tænke på radikalt. Faren ved at læse den, er at du aldrig kommer til at se på dit job på samme måde igen.

Hvis du føler dig som en presset mand og gerne vil have mere frihed i dit liv, kan du med fordel læse bogen.

Se mere her / Pris: 289,95 Kr