LOADING

Type to search

Alpha Brain

Effektivitet

Alpha Brain

Share
Alpha Brain

Vi bliver dagligt bombarderet med tusindvis af indtryk gennem vores telefoner, tablets computere og arbejde. Uanset om man kan lide det eller ej, kan det være en udfordring for hjernen. Og det kan måske være medvirkende til at flere går ned med stress.
Hvis du føler at du mangler et boost til hjernen, kan du prøve Alpha Brain. Alpha Brain fra Onnit er testet og dokumenteret at det giver dig en skarpere hjerne. Joe Rogan som er MMA fighter, stand upper og har den populære podcast Joe Rogan Experience, bruger flittigt Alpha Brain og rapporterer at han tænker klarere og har lettere ved at fokusere og huske ord.
Tim Ferriss der er kendt for at teste en masse ting på hans egen krop med henblik på optimering, er også stor fan af produktet.
Udover at man bliver mere fokuseret, er der også mange brugere at man oplever “lucid dreaming”. Altså at man kan styre sine drømme.
Om det virker lige effektivt på alle, er ikke til at sige. Men Alpha brain får meget ros.
Ejeren af Onnit Aubrey Marcus, har desuden skrevet en bog der hedder Own the day, Own your life der handler om at starte dagen godt, blive mere effektiv og generelt få et bedre liv.

 

Se mere her / Pris: 35,10 $

 

Tags:
Previous Article
Next Article

You Might also Like