Type to search

David Goggins – Can’t hurt me

Personlig udvikling

David Goggins – Can’t hurt me

Bog - Can't Hurt Me

Inspirerende bog om at tage sig sammen

Af og til kan vi alle godt føle os lidt demotiverede. Hvis du er inde i sådan en periode, eller bare føler du generelt mangler vilje og selvdesciplin, kan David Goggins give dig et velfortjent spark bagi.

David Goggins er tidligere Navy Seal. Men det lå ikke i kortene at han nogensinde skulle blive til noget. Han er vokset op i en lille redneck by med primært hvide mennesker og blev mobbet pga. han var sort. I byen var det normalt at Ku Klux Klan marcherede i gaderne til 4. of July.
Derudover bankede hans stedfar ham og moren. Senere blev stedfaren myrdet. David var heller ikke speciel dygtig i skolen og hans mor arbejdede konstant. Det resulterede i at han endte i et job som kakkerlak udrydder og begyndte at tage meget på. Det ændrede sig dog en dag han så et program om Navy seals. Han endte med at tilmelde sig og gik som den første nogensinde igennem den berygtede “Hell Week” hele 3 gange.
Can’t Hurt Me er langfra kun en bog om det at være Navy Seal, men også en bog om at overkomme ens største frygt og ændre sin mentalitet og tankegang til at blive mere mental hård.
David Goggins er et ekstremt tilfælde når det gælder de ting han gør for at blive mere disciplineret, men i bogen forklarer han grundprincipperne som han selv brugte til at komme ud af den situation han var i.

Bogen Can’t Hurt Me har været en topsællert i USA. Og af go grund. Når man har læst den får man lyst til at smide chipsposen ud, komme op af sofaen og løbe en marathon.

Se mere her / Pris: 254,95 Kr

Tags:

You Might also Like