Stuff4men

festival

15 gadgets til festivalen

Sommerens festivaler er lige rundt om hjørnet. Uanset om du skal på Roskilde, Northside, eller Skanderborg festival, kan det være en hård omgang. Derfor er det rart at have nogle hjælpemidler, der gør festivalen lidt lettere.
Her får du 30 gadgets til festivalen der enten gør den lettere, sjovere eller mere mindeværdig.

Komplet festival pakke

festival gear

Hvis du vil springe listen over, kan du med fordel se på denne festival pakke fra oelbong.dk . Pakken indeholder mange af de ting der er essentielle til en god festival.

 • Viking Extreme ølbong 100 cm
 • Megafon
 • Højtaler med Bluetooth der er vandtæt
 • Digital Alkometer
 • 50 x Red Cups
 • En trøje med påskriften “føretrøjen”
 • Powerbank til 6-7 fulde mobilladninger
 • Festival feet
 • 8 Kondomer
 • 60 Vådservietter
 • Håndsprit 100 ml

Se mere her / Pris: 1449 Kr

Jägerbombs glas

glas til jäger bombs

Jägerbombs er altid et hit til fester eller festivaller. Med disser jägerbombs glas, er du fri for bøvlet med at tage både store og små glas med til festivalen. Plastic glasset er to i et, der selv blander jägerbombs når du drikker den.

Se mere her / Pris: 19 Kr

Sitpack

Kompakt sammenklappelig stol

Når man er på festival, bruger man meget tid på at stå og vente på bands(hvis man går op i musikken). Det kan være irriterende at stå op og vente. Med sitpack har du en trasnportabel stol du kan læne dig op af når du står og venter. Det gør ventetiden lidt mere udholdelig. Sitpack er også perfekt når du venter på at blive lukket ind til festivalen.

Se mere her / Pris: 349 Kr

Oppustelig sofa – Softybag

Selv oppustelig sofa
Når man har tømmermænd, eller bare trænger til at chille i solen, er det vigtigt at have noget godt at ligge i. Softybag er en selv oppustelig sofa. Du tager sofaen, åbner den i siden og trækker den til siden og vupti, så har du en lækker sofa du kan chille i. Perfekt til at have udenfor teltet til festivalen.

Se mere her / Pris: 369 Kr

Konfettirør

Konfetti rør

På festivaller, gælder det om at feste igennem og i nogle tilfælde også om at skille sig ud. Et konfettirør er perfekt til at sætte gang i festen. Enten når du er til koncert, eller hvis du syns det bare kunne være sjovt at vække kammeraterne ved at fyre et konfettirør af inde i teltet.

Se mere her / Pris: 69 Kr

Sammenfoldeligt fadølsglas

Fadølsglas der kan foldes sammen

Med et sammefoldeligt fadølsglas, kan du altid tage din øl med dig rundt på festivalen. Fadølsglasset er perfekt til at nyde en fadøl udenfor teltet, eller hvis du går rundt på pladsen.

Se mere her / Pris: 95 Kr

Powerbank med solcelleoplader

Powebank der oplades med solceller

På festivaller bøvler man altid med at få opladet sin telefon, eller medfølgende højttaler. Med denne powerbank, kan du altid få ladet op. Powerbanken har indbyggede solceller, så den altid holder strøm og kan lade dine apparater op.

Se mere her / Pris: 349 Kr

Bongzilla

bongzilla ølbong

Ingen festival uden en god ølbong. Bongzilla er bongen over alle bonger. Ølbongen har 6 slanger, så alle kan være med på en omgang ølbong.

Se mere her / Pris: 579 Kr

Handy cans

Handy cans

Med Handy cans, kan du altid have dåseøl med rundt på festivalen. Handy cans har plads til 4 dåseøl hver. Perfekt når du er på vej til festivalen, eller bare går rundt på festivalen.

Se mere her / Pris: 69 Kr

Boombox

Boombox til iPhone

På festivalen skal man have go musik med så stemningen er i top. Med denne boombox, får du et godt anlæg der kan spille mega højt. Boomboxen er let at betjene. Du lægger bare telefonen ovenpå og så får du sprød musik ud af boomboxen.

Se mere her / Pris: 199 Kr

Tøris

tøris

Hvis du skal på endags festival, går det ikke at øllerne ligger og bliver varme. Med en omgang tøris, kan du holde øllene kolde hele dagen.

Se mere her / Pris: 299 Kr

Lifeprint billede printer

Printer til billederLifeprint er en smart gadget der kan printe dine billeder der er taget med telefonen med det samme. På den måde kan du få fysiske billeder og også dele billeder ud til dem du møder. Billederne fungerer også som klistermærker, så du kan sætte dem fast på alle overflader.

Se mere her / Pris: 87,98 £

Fuck af sovemaske

Sovemaske med skrift

Hvis man har været i gang i flere dage, kan man nogle gange bare have behov for at crashe. Med en sovemaske, får du lukket alt sol ud. Og med påskriften “Fuck off” kan du gøre omverdenen opmærksom på at du absolut ikke vil forstyrres.

Se mere her / Pris: 49 Kr

Knockout Bong

knockout ølbong
Knock out bong, tager ølbongen til et helt andet niveau. Knock out er nemlig kombineret ølbong og almindelig bong. Den virker ved at du sætter en øl i og i den anden en cigaret(eller andet der kan ryges). Du skyder øllen samt cigaretten på samme tid og får en buzz af den anden verden.

Se mere her / Pris: 129 Kr