Stuff4men

Gadgets liste

59 gadgets du ikke kan leve uden

Sjove, effektive og skøre gadgets

Gadgets kan gøre livet, sjovere, lettere mere praktisk, eller bare underholdende. Med denne liste, får du et bud på 59 gadgets du ikke kan leve uden.

Virtuel laser keyboard

Den første gadget på listen, er et snedigt keyboard der virker ved hjælp af laser. Du kan have den med overalt og hurtigt sætte den til din smartphone eller tablet, så du kan skrive mere effektivt.

Se mere her / Pris: 1.199 Kr

2. Selfie Drone

Drone der kan tage billeder
Air Selfie er en snedig drone du kan bruge til at tage selfier med. Denne gadget er let at bruge. Du smider den bare op i luften og styrer den med den tilhørende app til smartphone. På din smartphone, kan du se billedet som selfien optager. Når du er klar, trykker du på knappen og dronen tager billedet. Air Selfie er perfekt til at tage billeder til fester, eller når du er på ferie.

Se mere her / Pris: 199,99 £

3. Billede Printer

Printer til billeder
De fleste af os tager mange billeder med vores telefon og gemmer dem på den, eller i skyen. Men nogle gange kan man godt savne den old school måde, hvor man også fremkaldte billederne og havde dem fysisk. Med Lifeprint, kan du hurtigt printe dine billeder ud. Det er også muligt at lave billederne som klistermærker, så man f.eks kan sætte dem op på køleskabet, eller i et album.

Se mere her / Pris: 87,98 £

4. Keysmart Nøglering

Smart nøgleholder

Keysmart er en snedig nøglering i mangel af bedre ord. Keysmart fungerer nærmest som en schweizerkniv hvor du kan folde nøglerne sammen. På den måde fylder de meget mindre i lommen. Hvis du synes dit nøglebundt er noget rod, er Keysmart en smart løsning.

Se mere her / Pris: 119 Kr

5.Oversætter

Gadget der kan oversætte 34 sprog
Det er langt fra alle lande man rejser til hvor man kan klare sig på engelsk. Og det kan være lidt besværligt når man ikke kan bruge sin telefon til at finde vej og bliver nødt til at spørge de lokale. Med denne oversætter gadget, kan du klare dig på 35 forskellige sprog når du er ude og rejse.

Se mere her / Pris: 99 £

6. Icebreaker

Gadget der laver isterninger
Icebreaker er en form for isterningebakke. Icebreaker har taget den traditionelle og kedelige måde at lave isterninger på og skabt noget nyt og mere handy. Isterningebakken fungerer ved at man hælder vand ind i toppen. Når den så har været en tur i fryseren, tager du den ud og drejer på håndtaget og vupti, så kommer der isterninger ud. Lettere og mindre svineri.

Se mere her / Pris: Fra 279 Kr

7. Useless Box

Køb Useless box
Overskriften er måske lidt misvisende med denne gadget. Men den er nemlig, som navnet Useless Box antyder, fuldstændig ubrugelig. Selvom den er ubrugelig er der alligevel et eller andet fascinerende ved denne boks. Den virker ved at man trykker en knap til siden og så åbner boksen sig og der kommer en dims ud der trykker knappen tilbage, mens boksen lukker sig igen. Denne boks vil enten drive dig til vanvid, eller fascinere dig.

Se mere her / Pris: 419 Kr

8. Sitpack

Kompakt sammenklappelig stol
Sitpack er en snedig opfindelse, der gør at du kan hvile dine ben hvor end du er. Sitpack er en form for stol der kan foldes sammen. Stolen har en teleskopstang med en skridsikker ende og en anordning i den anden ende som du kan sidde på.
Sitpack er perfekt at have med på rejser, eller hvis du f.eks når du er til koncerter på festivaller.

Se mere her / Pris: 349 Kr

9. Flaskeslips

Slips der indeholder alkohol
Med denne geniale gadget, kan du drikke i smug steder hvor der kræves at du har slips på(hvilket som regel ikke er så spændende arrangementer). Af steder man med fordel kan bruge flaskeslipset, kan nævnes kirken, arbejdet eller familiefesten.

Se mere her / Pris: 149 Kr

10. Zepp Fodbold-sensor

fodbold sensor app

Zepp fodbold sensor, er en gadget der forhåbentlig gør dig bedre på fodboldbanen. Sensoren virker ved at du sætter trackeren ned i benskinnen og med den medfølgende app, kan du efter kampen se analysen af hvordan det er gået. Den måler bla. hvor hurtigt du løber, hvordan tempoet varierer under kampen, antal skud og hastigheden på skuddene og hvor længe du har været aktiv.

Se mere her / Pris: 1.119 Kr

11. Kitchen Safe

Lås med timer

Er du afhængig af søde sager, cigaretter, din telefon. Eller måske bruger du dit Visa kort for meget? Uanset hvad du er afhængig af, kan du måske bekæmpe afhængigheden med Kitchen Safe. Kitchen Safe er en smart boks, du kan lægge de fristende sager ned i og låse boksen x antal timer eller endda dage alt efter hvor længe du mener du kan holde dig fra det du er afhængig af.

Se mere her / Pris: 349 kr

12. Skægstubbe fanger

Skægstubbe fanger
Når man trimmer skægget har skægstubbene med at flyve ud over det hele og svine hele vasken og bordet til. Med en skægstubbe fanger, slipper du for svineriet der følger med når du trimmer skægget.

Se mere her / Pris: 239 Kr

13. Thug Life Briller

Thug life briller
Hvis du ser youtube videoerne Thug Life, ved du hvad disse briller er. Thug life brillerne som du ser i slutningen af videoerne, kan du nu også få i virkeligheden.

14. Selfie Toaster

toaster selvportræt
Denne selfie toaster er en livsnødvendig gadget i ethvert køkken. Den geniale toaster, kan nemlig udover at riste brød også brænde billeder ind på toasten. På den måde kan du lave toast med dig selv, din bedre halvdel, eller hunden.

Se mere her / Pris: 69 $

15. Flyboard

Flyboard
Et flyboard er ikke noget du bare lige kan gå ud og købe. Til gengæld kan du prøve et istedet. Flyboardet virker ved at der pumpes vand ud af bunden hvilket skyder dig af sted. Du kan både bevæge dig under vandet, men endnu sjovere også skyde dig selv op over vandet.

Se mere her / Pris: 650 Kr

16. Softybag – Oppustelig Loungesofa

Selv oppustelig sofa

Softybag er en gennemført loungesofa der er legende let at have med overalt. Den fylder ingenting og skal ikke pustes op. Du folder simpelthen bare softybag ud og hiver den til siden. Så bliver den pustet op på få sekunder. Softybag kan passende tages med i parken, eller på stranden.

Se mere her / Pris: 369 Kr

17. Kom op om morgenen med Clocky

Clocky - Vækkeur der virker
Clocky er et vækkeur der med garanti får dig ud af sengen om morgenen. Det er måske ikke den mest behagelige måde at blive vækket på, men til gengæld er den effektiv. Clocky er nemlig et vækkeur med hjul. Så så snart vækkeuret ringer, stikker det simpelthen af. Hvis du vil slukke det, skal du ud af sengen for at fjerne det. Effektivt og pinefuldt.

Se mere her / Pris: 345 kr

18. Sleep Phones

Sleep phones

Hvis du gerne vil forberede dig til din pludselig opvågen når Clocky går amok, kan du høre lidt afslappende musik. Det kan du bruge Sleep phones til. Sleep phones er et pandebånd med indbyggede høretelefoner, så du slipper for bøvlet med at de falder ud når du hører musik i sengen.

Se mere her / Pris: 299 Kr

19.Cool Well Kølebrønd

Cool well kølebrønd

Med Cool well kølebrønden, er du sikret dig kolde drikkevarer ude i haven. Kølebrønden virker ved at drikkevarerne hejses ned i jorden og derved holdes kolde. Udover dåse øl og sodavand, er der også plads til en vin eller snaps i midten.

Se mere her / Pris: 399 Kr

20. Mini Cube Projector

mini projektorMini Cube Projector er en projektor der ikke fylder særlig meget. Men mini projektoren kan vise billeder og film på næsten alle flader. Mini cube er meget praktisk og have med hvis man f.eks er i sommerhus og vil se film, eller hvis man skal lave en præsentation.

Se mere her / Pris: 1.889 Kr

21. Rejse-Router og USB-oplader

router til rejsenNår man er ude og rejse, er det ikke alle steder man kan komme på nettet. Med denne rejse router fra Satechi, har du mulighed for at komme på nette hvor end du er. Det eneste du skal gøre, er at sætte routeren i stik kontakten og så er du klar.

Se mere her / Pris: 399 Kr

22. Beer Pong Version 2

PongbotBeerpong er populært fordi det er en fantastisk måde at hygge sig på mens man drikker øl. Men hvis du gerne vil gøre dette drikkespil mere populært, skal du anskaffe dig Pongbot. Pongbot er en beerpong robot der bevæger sig mens du kaster bolen mod den. Pongbot har plads til 5 krus og er udstyret med sensorer så den ikke kører ud over kanten på bordet. Udover at kørerundt, har du også mulighed for at fjernstyre krusholderne så de drejer rundt mens robotten kører.

Se mere her / Pris: 34,99 $

23. ADcase

ADcase
ADcase er noget så smart som en airbag til din telefon. Denne smarte gadget til telefonen er udstyret med 8 ben der folder sig ud så snart du taber telefonen. På den måde bliver din telefon aldrig smadret. ADcase er stadig under produktion og opfinderen er ved at samle kapital til den via Kickstarter men du har mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet og få besked når den er klar.

Se mere her / Pris: Ukendt

24. Modobag – Kuffert du kan køre på

selvkørende kuffert
Modobag er en rejse kuffert som du kan køre på. Nogle lufthavne kan godt være store og det kan tage lang tid at komme fra den ene side til den anden. Med Modobag kan du fræse hele lufthavnen rundt uden at blive træt. Udover at være effektiv, er Modobag også bare sjov at have.

Se mere her / Pris: 259,99 $

25. Krus der ikke vælter

Krus der ikke vælter
Mighty Mug er noget så utroligt som et krus der ikke kan vælte. Smart hvis man er en klodsmajor der ofte spilder. Mighty Mug er så effektiv at man kan slå det på siden uden det vælter. Når man så tager kruset lige op, sidder det ikke fast. Ren magi.

Se mere her / Pris: 229 Kr

26. Ølkapsel skyder

Ølkapsel skyder

Når man skal åbne en øl, kan man ligeså godt smide kapslen væk med stil. Det kan du gøre med denne øloplukker der skyder kapslen væk når man har åbnet øllen.

Se mere her / Pris: 69 Kr

27. Egern foderhus

Egern foderhus

Dette egern foderhus er pænt åndssvagt men også lidt sjovt. Foderhuset er nemlig formet som et hestehoved, så når egernet kommer og skal spise det, ser det ud som om det har et hestehoved.

Se mere her / Pris: 12,12 $

28. Pulled pork kløer

pulled pork kløer

Pulled pork kan blive noget bøvl når man skal stå og pille kødet fra hinanden med gafler. Til det formål er det langt bedre og meget sejere at bruge et par pulled pork kløer.

Se mere her / Pris: 149 Kr

29. Opvarmet smørkniv

Smørkniv der er varm
Rigtig smør som Lurpak fremfor Kærgården er generelt bare bedre. Og sikkert også sundere når det endeligt skal være. Det eneste problem er dog at naturligt smør kan være vildt irriterende at smøre på brød når det kommer direkte fra køleskabet. Dette problem løser smørkniven THAT!. Smørkniven bruger hverken batteri, eller skal oplades.

Se mere her / Pris: 19,99 £

30. Kør i en kampvogn

Russisk kampvogn

En kampvogn må siges at være den ultimative gadget. Da du nok højst sandsynligt ikke har råd til at købe en selv, kan du komme ud og prøve en i nærheden af Berlin. Med kampvognen som er af typen T55, får du også lov til at køre en bil over.

Se mere her / Pris: 1.695 Kr

31. Magnetarmbånd til skruer og søm

magnetisk armbånd til skruer og søm

Vi har alle prøvet at skulle samle noget fra Ikea, eller hænge noget op og pludselig kan man ikke finde en skrue eller et søm. Med dette magnetiske armbånd, kan du have skruer og søm på armen istedet for i munden og på gulvet.

32. Chromecast

chromecast 2
Google Chromecast 2 er en genial måde at slippe for dit TV abonnement. Med en Chromcast, kan du afspille Netflix, HBO, Youtube og alle de andre App’s du bruger. Du styrer den fra telefonen eller tablet. Selvom du gør det fra de enheder, bruger den ikke batteritid, da det kører gennem Chromecasten. Du har også mulighed for at bruge telefonen samtidig med Chromecast kører.

Se mere her / Pris: 399 Kr

33. Barberkniv

Barbering
Barberblade koster boksen. Med en ragekniv, slipper du for konstant at skulle skifte og købe nye blade. Det er også en lidt sjovere måde at barbere sig på, når man lige har fået øvelsen.

Se mere her / Pris: 199,95 Kr

34. Bluetooth højtaler

35. Bose headset med lyddæmper

Trådløse lyddæmpende høretelefoner
Med etBose QuietComfort 35 headset, får du en fantastisk lyd når du hører musik, eller f.eks podcasts. Udover at have en fantastisk lyd, har Bose også en smart funktion der gør at du kan lukke al lyden ud ved at trykke på knappen på siden. En fantastisk funktion når du er ude at rejse, eller har behov for at koncentrere dig på arbejde.

Se mere her / Pris: 2749 Kr

36. Blinklys til cyklen

Cykel blinklysNu kan du slippe for at række hånden ud når du er ude at cykle. Med dette blinklys kan biler og andre i trafikken tydeligt se når du skal dreje. Perfekt når du er ude og cykle om aftenen.

Se mere her / Pris: 149 Kr

37. Ifetch

automatisk boldkaster til hundeAt have hund er fantastisk. Men hunde kræver også meget opmærksomhed. Hvis du skal have lidt fri for din bedste ven et stykke tid, er iFetch den perfekte løsning. Når man smider bolden ned i iFetch, smider den automatisk bolden afsted. Den eneste udfordring er så at du skal lære din hund at smide bolden ned i iFetch.

Se mere her / Pris: 999 Kr

38. Tile bluetooth tracker

Find dine tingHvis du er typen der konstant mister dine ting, er der hjælp at hente. Tile bluetooth tracker, kan nemlig fortælle dig hvor f.eks dine nøgler er henne. Tile fylder ikke særlig meget, så du kan let sætte den i nøglebundtet eller i pungen.

Se mere her / Pris: 169 Kr

39. Google Wi-fi

Google har lavet deres egen wi-fi system. Systemet er lavet så du får en bedre og hurtigere oplevelse når du er på nettet. Google wi-fi kører automatiske sikkerhedsopdateringer, så du altid er sikker på nettet. Med wi-fi systemet følger en app, så du altid kan teste din net forbindelse samt se hvilke enheder der er tilsluttet. Du har også mulighed for at invitere nye brugere til dit wi-fi hvis du har gæster. Du har også mulighed for at købe flere wi-fi enheder hvis du bor et større sted og har behov for bedre dækning. Enhederne snakker sammen så du får samme dækning i hele huset.

Specifikationer:

  • WPA2-PSK
  • Hukommelse – 512 MB RAM • 4 GB eMMC
  • Processor – Quadcore ARM CPU med op til 710 MHz pr. kerne
  • Mål og vægt – Diameter: 106,1 mm • Højde: 68,7 mm

Se mere her / Pris: 169 Kr

40. RFID beskyttelse til pungen


Det er meget praktisk at man kan betale med sit kort bare ved at lægge det på dankort maskinen. Men det er desværre også noget man kan udnytte f.eks ved at scanne dit kort når du er i byen. Det kan endda gøres når du har kortet i lommen.
Med et Skimshield kort, kan du forhindre at nogle udnytter funktionen på dit kort. Kortet puttes i pungen sammen med dine andre kort og forhindre at man kan scanne det.

Se mere her / Pris: 169 Kr

41. Nerf Mega Thunderhawk Blaster

Nerfgun

Nerf Mega Thunderhawk Blaster er verdens største Nerf gun. Når våbnet er udfoldet, er det over en meter langt. Den kan skyde pilene op til 9 meter og har et udklappeligt støtteben så du lettere kan vinde Nerf krigen. Der medfølger 10 skumgummipile som du kan nakke dine modstandere med.

Se mere her / Pris: 579 Kr

42. Smarter Coffee

kaffemaskine wi-fi

Smarter coffee er en kaffemaskine der er koblet til wi-fi. Men den tilhørende app, kan du bestille en kaffe fra alle steder i huset. Du kan også sætte den til at brygge kaffe automatisk om morgen, så der er frisk kaffe klar når du vågner.
Kaffemaskinen har en kaffekværn indbygget, så du altid får friskkværnet kaffe.
Smarter coffee kan lave 10 kopper og slukker selv når den ikke bruges.

Se mere her / Pris: 1784 Kr

43. Russisk roulette ballon pistol

ballon russisk roulette
Vi kender alle russik roulette. Men de færreste af os har forhåbentlig ikke prøvet at spille det. Hvis du kunne tænke dig at spille russisk roulette alligevel, kan du nu prøve det uden at komme til skade. Denne pistol har nemlig ingen kugler, men istedet en ballon som springer vilkårligt. Pistolen er et festlig indslag til enhver fest.

Se mere her / Pris: 99 Kr

44. Speak out

Sjovt spil
Speak out er årets sjoveste spil og det vil med garanti give en masse grineflip når i spiller det. Spillet er meget simpelt. Alle spillere får udleveret et mundstykke. Nærmest som man kender det fra film når man skal have bleget tænder. Man deles så op i to eller flere hold. Man skiftes til at tage et kort hvor der står noget på som de andre så skal gætte hvad man siger. Umiddelbart lyder det let, men det er svært at udtale ord når ens mund er fuldstændig udspilet. Husk servietter for mundstykket får mundvandet til at løbe.

Se mere her / Pris: 49 Kr

45. Intelligent bartendersystem

barsystem med app
At lave den perfekte drink, er ikke altid lige let. Med Perfect cocktail-maker, kan du lave den perfekte drink. Perfect cocktail-maker består af en vægt samt en app du kan bruge når du laver drinks. På appen står der hvor meget og hvad du skal hælde i drinken. Vægten giver dig besked når du har hældt nok i. Hvis du skulle komme til at hælde for meget i, justerer vægten automatisk hvor meget af de andre ingredienser der skal hældes i.

Se mere her / Pris: 1049 Kr

46. Vinkøleskab


Det er ikke os alle der er så heldige at have en kælder vi kan opbevare vin i. Heldigvis kan du få dette smarte vinkøleskab istedet. Vinkøleskabet er beregnet til at køle din vin til den anbefalede temperatur som for det meste står på flasken. På den måde får du en perfekt kølet vin og en god oplevelse.

Se mere her / Pris: 1399 Kr

47. Automatisk kortblander

kortblander poker
Hvis der afholdes pokeraften eller lignende kort aftener, er det vigtigt at kortene bliver blandet korrekt, så nogle ikke kan beskylde dig for at snyde. Det kan en kortblander hjælpe dig med. Desuden er en kortblander også bare mere professionel og blæret at have.

Se mere her / Pris: 79 Kr

48. Kaffekop der holder kaffen varm

Ember ceramic mug er en snedig kaffekop der holder din kaffe på nøjagtig den temperatur du ønsker. Du kan nemlig med den medfølgende app justere til temperaturen der passer dig bedst. Når du har fundet en passende temperatur, kan du vælge den fremover som standard.

Se mere her / Pris: 169 £

49. Mappe til øl


Der er ikke meget stil over at dukke op til festen med en nettopose fyldt med øl. Til gengæld virker det lidt mere prof og sjovt at have denne øl mappe med. Mappen er perfekt hvis der f.eks skal afholdes ølsmagning og der skal gøres lidt mere ud af det.

Se mere her / Pris: 90,57 £

50. Badeforhæng med tablet og smartphone holder

tablet og smartphone badeforhæng

Nogle af os kan ikke undvære vores tablets og smartphones. Det eneste tidspunkt vi ikke kan bruge dem er når vi kører, sover og er i bad. Nu kan du dog tage dem med i bad med dette badeforhæng. Badeforhængen er lavet sådan at du kan putte enhederne ind i forhænget og bruge dem uden de bliver våde.

Se mere her / Pris: 29,15 £

51. Follow me bring beer sandaler

bring beer sandaler

Når man er på ferie og stranden og ønsker at feste samt møde søde piger, er det en god ide at kunne gøre opmærksom på sig selv. Disse “follow me – bring beer” sandaler giver dig måske ikke automatisk øl og damer, men de er en sjov gimmick at have med på strandferie.

Se mere her / Pris: 20 £

52. Mærkelig stearinlys holder

Mærkelig stearinlys holder
Den næste på listen er lidt underlig og også en anelse creepy. Dette er nemlig en stearinlys holder der forestiller et hoved. Når stearinen så smelter, kommer det ud af næsen. Denne mærkelige stearinlysholder kunne være perfekt til Halloween.

Se mere her / Pris: 20 £

53. Soveposedragt

sovepose dragt

Vi lever i et land hvor det kan blive ekstremt koldt. Især hvis man er så sindssyg at overnatte udenfor udenfor sommeren. Hvis du skal holde varmen effektivt, er denne sovepose dragt lige noget. Med den, kan du både sove, men også f.eks sidde udenfor teltet og bevæge dig rundt. Praktisk og varm.

Se mere her / Pris: 107 £

54. Ølglas der ikke kan vælte

Glas der ikke vælterMan skal ikke græde over spildt mælk. Det samme kan man ikke sige om øl. Ingen er interesserede i at spilde sit velskænkede glas med øl. Det kan du undgå med dette ølglas der ikke kan vælte. Du kan slå det på siden uden det vælter. Til gengæld kan du let løfte glasset uden at det sidder fast. Det er ren magi.

Se mere her / Pris: 107 £

55. Falske flasker man kan slå med

falske flaskerI film sker der tit at nogen bliver slået i hovedet med en flaske, falder om og rejser sig op igen uden en skramme. Hvis det skete i virkeligheden, skulle vedkommende nok på sygehuset og syes i hovedet. Men hvis du vil prøve det i virkeligheden uden at nogen kommer til skade, kan du anskaffe dig dette sæt med falske flasker som du kan slå i hovedet uden der sker noget.
Hvis du vil tage pis på en kammerat og slå dig selv eller en anden i hovedet med en ølflaske, er dette den perfekte

Se mere her / Pris: 149,42 $

56. Phone soap

phone soap

Der er fornylig lavet en undersøgelse der viser at din telefon rent faktisk er mere beskidt end et offentlig toilet. Det er de færreste klar over. Men din telefon er en bakterie bombe. Så det er en god ide at spritte den af jævnligt. Der findes også en gadget der kan rense din telefon istedet for. Phone soap er en boks du kan putte din telefon ned i samtidig du sætter den til at lade. Når du lukker boksen, renses telefonen af et ultraviolet lys. Det lyder måske som en smart gimmick, men Discovery har rent faktisk undersøgt Phone soap og kunne konstatere at den fjerner bakterierne.

Se mere her / Pris: 59,95 $

57. Cobra Libre – Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mændSexlegetøj er populært blandt kvinder. Og det er efterhånden mere normalt at eje sexlegetøj som kvinde. Men hvis mænd køber sexlegetøj til sig selv, virker det en smule skummelt. Virksomheder som Sinful er dog ved at gøre sexlegetøj en anelse mere skummelt. Også sexlegetøj til mænd. Cobra libre er en sexvibrator til mænd. Den har forskellige vibrationsindstillinger, er let at oplade og skulle efter sigende give en god oplevelse. Den har desuden vundet adskillige tests.

Se mere her / Pris: 949 Kr

58. Mini billede printer

hp billede printer
Det er ikke ofte vi får fysiske billeder. Faktisk stort set aldrig. Vi gemmer og glemmer som regel alle billederne på vores telefon. Men med en mini billede printer fra HP, er det muligt at printe billeder ud, så du har mulighed for at gemme dem i fysiske fotoalbums eller sætte dem op på køleskabet.
HP sprocket fylder ikke mere end man kan have den i lommen og du kan let redigere billederne inden du printer dem i den medfølgende app. Printeren forbindes til mobilen via bluetooth og tager cirka 40 sekunder om at printe et billede ud.
Perfekt når du gerne vil gemme dine minder fysisk.

Se mere her / Pris: 799 Kr

59. Bælte der passer på din vægt

Bælte der måler din vidde
Welt er et højteknologisk bælte der ikke bare fungerer som et bælte, men som faktisk også hjælper dig til at passe på dig selv. Bæltet passer på dig forstået på den måde at det måler hvor meget du spiser, din livvidde og hvor meget du bevæger dig. Nå ja og så holder det din bukser oppe.

Se mere her / Pris: 149 $

Det var listen med gadgets du ikke kan leve uden. Hvis du synes godt om listen og vil have updates, er du velkommen til at følge stuff4men.dk på Facebook, Twitter eller Pinterest.

Comments are closed.