Stuff4men

Gadgets

Gave til ham

Gave til ham der har alt

Det er ikke altid let at finde en gave til ham der har alt. hvis du mangler inspiration til en god gave,  får du her 30 bud på gaver du kan købe til kæresten, vennen, faren eller lignende

Barberkniv

At barbere sig med barberskrabere kan være en dyr fornøjelse. Især hvis man bruger dyre mærker som Gillette.
Men med en barberkniv, sparer han penge og får samtidig en tæt barbering. Det kræver nok lidt øvelse, men når man får øvet sig lidt, får man en ligeså tæt barbering som med almindelige skrabere. Desuden er det en mere cool måde at barbere sig på. En perfekt gave hvis du ikke kan komme på andet.

Se mere her / Pris: 299 kr

Bose Quietcomfort 35

bose quietcomfort

Bose Quitecomfort 35 er et trådløst headset med vanvittig god lyd og støjreduktion. Når man tager headsettet på, lukker man hele verden ude, mens man kan koncentrere sig om den gode musik. Headsettet er en perfekt gave til ham der har brug for at koncentrere sig når han sidder foran computeren og arbejder. De er også perfekte til at tage med ud og rejse.

Se mere her / Pris: 2.695 Kr

Holder til headset

Bluelounge Posto

Hvis du giver et Bose headset i gave, eller han allerede har et der ligger og flyder, kunne denne veldesignede holder til headset være en go ide. Stangen er lavet i aluminium, men selve holderen er lavet i silikone som former sig efter headsettet.

Se mere her / Pris: 139 Kr

Luftpumpe med trykmåler

bærbår luftpumpe

Med denne bærbare luftpumpe med trykmåler, kan han få luft i dækkene uanset hvor han er. Og behøver ikke at køre på tanken for at få luft i dækkene. Luftpumpen kan sættes til at pumpe et bestemt antal bar, så den altid er klar til at pumpe dækkene op.

Se mere her / Pris: 639 kr

Digitalt vintermometer

digitalt vin termometer

Med et digitalt vintermometer fra Summum Sommelier, kan man altid holde vinen på den rette temperatur så den har den perfekte smag. Vintermometeres tændes når det sættes på flasken.

Se mere her / Pris: 79 kr

Eksklusiv russisk vodka

russisk vodka

Czars Village er en eksklusiv russisk vodka, brygget på en 300 år gammel opskrift. Opskriften var gået tabt, men man fandt den fornylig og nu bliver vodkaen brygget igen. Efter sigende skulle man kunne feste i 3 dage på denne vodka uden at få tømmermænd.

Se mere her / Pris: 500 kr

Champagne Sabel

åbn champagne med sabel

Hvis du vil give en lidt anderledes gave til ham, eller bare kender en der går meget op i champagne og ikke mindst hvordan den åbnes, er denne champagne sabel den perfekte gave. Sablen er specielt designet til at åbne champagne med. Et must have for champagne kenderen.

Se mere her / Pris: 399 kr

Prøv en Ferrari

kør en ferrari

Selv mænd der ikke går specielt meget op i biler, vil synes det er en oplevelse at komme ud og prøve en Ferrari. Med dette gavekort, kommer man til at sidde i rattet bag en vaskeægte Ferrari og føle hvordan det er at have en masse hestekræfter at gøre brug af.

Se mere her / Pris: 720 kr

Meyers hotdog kursus

Meyers hotdog kursus

Claus Meyer har høstet stor respekt med hans restaurant Agern i New York. Anmelderne var især meget begejstret for hans gourmet hotdog. Med et hotdog kursus, kan man komme til at lave en lækker og anderledes hotdog, der med garanti slår de hotdogs du får nede i pøllevognen. En god gave til ham den madglade.

Se mere her / Pris: 500 kr

Økologisk gin

Dansk gin

Hvis du skal købe en gave til ham der både elsker økologi, alkohol og ikke mindst god kvalitet, skal du have fat i en Fionia gin. Fionia betyder Fyn på latin. Og gin’en bliver også brygget på det fynske bryggeri Ørbæk. Gin’en indeholder bla. citrus, ingefær, enebær og koriander. Perfekt til Gin and Tonic.

Se mere her / Pris: 299 kr

Oppustelig lounge sofa

Selvoppustelig

Softybag er en lounge sofa man kan puste op på ingen tid og man skal ikke engang bruge lungerne. Det eneste man skal gøre for at puste sofaen op, er at trække den gennem luften. Softybag er en perfekt gave til manden der skal på festival, eller slappe af på stranden.

Se mere her / Pris: 549 Kr

Cool Well Kølebrønd

cool well

Med en Cool Well Kølebrønd, kan man holde øllene kolde ude i haven. Cool well graves ned i jorden og vupti, har man et sted hvor man kan hente dejlige kølige øl.

Se mere her / Pris: 399 Kr

Playstation 4 Slim

playstation

Playstation 4 Slim, er den nye Playstation og som navnet antyder, er det en slankere model. Denne model har 500 GB, men man kan også få den med 1 TB. Perfekt gave til mænd i (næsten) alle aldre.

Se mere her / Pris: 2.295 kr

Gamepad til iPhone

iphone controller

Hvis du synes en Playstation er lige en stor nok gave, har du mulighed for at anskaffe denne gamepad til iPhone istedet. Med en gamepad, får man en meget bedre spille oplevelse når man spiller på telefonen. Næsten ligeså godt som Playstation…..næsten.

Se mere her / Pris: 600 Kr

Spin Chill Dåsekøler

kolde øl

Spinn Chill er en gadget der kan gøre dåseøllene kolde i en fart. Man sætter dåseøllen på Spinn Chill og holder den nede i noget koldt vand og så får man kolde øl på ingen tid. Perfekt til festival gængeren.

Se mere her / Pris: 199 Kr

Intelligent bartendersystem

barsystem med app

Med Perfect Drink, kan man som navnet antyder, lave den helt perfekte drink. Perfect Drink består af en vægt, samt en app. Appen giver dig besked om hvor meget og hvad du skal hælde i drinken og ved hjælp af vægten, fortæller appen om du har hældt nok eller for lidt i.

Se mere her / Pris: 349 Kr

Thync

Thync er en noget så vildt som en sinds forandrer i mangel af et bedre ord. Denne gadget virker ved at man tager den medfølgende “dims” på panden. Med app’en kan man så indstille Thync til om man vil være afslappet eller eller frisk. Folk der har prøvet Thync, sammenligner det med når man drikker kaffe, vin eller endda ryger marijuana.

Se mere her / Pris: 199 $

Ubrugelig boks

ubruelig boks

Hvis du kender en der ikke rigtig ønsker sig noget, kan du give denne ubrugelige boks i gave. Boksen er en rimelig dum opfindelse, men også lidt fascinerende. På boksen er der en knap. Når man trykker på den, åbner den sig og så kommer der en pind ud, der trykker knappen tilbage og pinden hopper ind igen. Så kan man lære at ønske sig noget.

Se mere her / Pris: 419 Kr

Den frække gave

Sexlegetøj til mænd

Den her gave er nok ikke en du skal slæbe med til onkel Folmers fødselsdag. Men hvis du er kvinde og i et langdistanceforhold, eller du har en kammerat der får for lidt, er dette den perfekte gave. Cobra Libre er kvalitets sexlegetøj for mænd og skulle efter sigende være ret effektiv.

Se mere her / Pris: 949 Kr

4 Hour Work Week

4 hour work week - personlig frihed

En bog er ikke altid den mest interessante gave. Men hvis du kender en der er gået lidt i stå i sit job, er det her en meget inspirerende bog. Den gør op med hvordan vi arbejder og hvad vi egentlig bruger vores tid på. Forfatteren har rejst jorden rundt mens hans online forretninger kører på autopilot ved hjælp af virtuelle assistenter. Bogen pointerer at man skal nyde livet og få en masse oplevelser nu og ikke når man er blevet for gammel.

Se mere her / Pris: 349,95 Kr

Værktøj til dækskifte

Skift dæk selv

Når man skal have skiftet dæk, er der ofte ventetid da alle skal have skiftet dæk på en gang. Og hvis man selv gør det med det værktøj man har til rådighed, kommer man til at ligge og rode rundt på asfalten. Med dette værktøj til dækskifte, kan man let få skiftet dæk selv.

Se mere her / Pris: 1129 Kr

Djævleræs

Du har sikker set Zulu Djævleræs hvor deltagerne får et par gamle biler de skal køre i smadder. En god gave til manden med benzin i blodet vil være en tur på sådan en bane. Der er to baner i landet man kan køre på. Enten i Viborg eller Næstved.

Se mere her / Pris: 895 Kr

100 ting du skal nå før du dør

100 ting du skal prøve før du dør plakat

Hvis man ikke lige har en bucket liste. Altså en liste med ting man skal prøve før man dør, kan få denne liste. Plakaten har en oversigt med 100 ting der skal prøves før man dør. Eller om ikke andet en liste med 100 forslag. En god gave til ham der elsker eventyr.

Se mere her / Pris: 225 kr

Mixersæt til drinks

Cocktail sæt

Når man laver cocktails er det godt at have det rette udstyr. Det gør det ihvertfald lettere at lave en god cocktail som f.eks mojito eller whisky sour. Sættet indeholder bla. en shaker, en støder, et målebæger og en ske. En gave til ham, der gør at man kan lave den perfekte cocktail.

Se mere her / Pris: 349 Kr

Ølsmagning

bryggeri øl smagning

De fleste mænd værdsætter en god øl. Derfor vil et gavekort til ølsmagning med vennerne være den perfekte gave. Det er muligt at bla. komme til ølsmagning hos Ørbæk bryggeri, Ølsnedkeren, Taphouse eller Aarhus Bryghus alt efter hvor man befinder sig i landet.

Se mere her / Pris: Fra 129 Kr

Pulled pork kløer

pulled pork kløer

Når man skal lave pulled pork, er det sjovere med det rette udstyr. Fremfor bøvlet med at skille kødet af med kniv og gafler, er disse pulled pork kløer meget mere effektive og meget mere sjove at bruge når han skal lave en pulled pork burger.

Se mere her / Pris: 149 Kr

Pizzasten

Pizzasten til ovn og grill

Pizzaer bliver ikke altid så professionelle når man laver dem derhjemme. De rigtige pizzabagere ved at man skal have en meget varm ovn eller grill, samt den rette bund for at lave en professionel pizza. Med denne pizzasten, kan han lave en pizza på den rigtig måde. Pizzastenen er lavet af sten fra vulkanen Etna og kan både bruges i ovnen, eller på grillen.

Se mere her / Pris: 449 kr